Ga naar de inhoud

Ons team & jobs

Melle Hochstenbach en Josefine van Leen zijn samen de oprichters van Bio-Innovations.

Bij ons bedrijf gaan we voor de grote dromen, maar we weten ook dat actie nodig is om die dromen te realiseren. We zijn geen praatjesmakers; we zijn doeners met een stevige aanpakkersmentaliteit.

Wij werken als team met mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken, die houden van een uitdaging en die altijd klaarstaan om aan de slag te gaan. We dagen onszelf voortdurend uit om de wereld een beetje beter te maken, en we genieten van elke stap op die reis.

Het beste van alles? Bij ons krijg je waar je recht op hebt. Als je hard werkt en resultaten boekt, kun je rekenen op de beloning die je verdient. We geloven in groei, zowel in je persoonlijke ontwikkeling als in je carrière.

Ons kleine team bestaat uit productie, kwaliteit en logistiek medewerkers. Samen met onze collega’s zetten wij ons in om de best mogelijke kwaliteit insecten te kunnen leveren. Wij zijn trots op onze producten en blij met de positieve reacties van onze klanten!

Op dit moment hebben wij voor seizoen 2024 de volgende vacatures open staan:

https://nl.indeed.com/cmp/Bio-Inno/jobs

Over ons

Bio-Innovations is een jong bedrijf in biologische bestrijding. Duurzaamheid staat bij ons centraal: wij produceren biologische bestrijders voor de (biologische) glastuinbouw als alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen en werken hiermee aan gezonde oplossingen voor mens, dier en milieu. Op deze manier willen wij bijdragen aan voedselzekerheid in een duurzame wereld!

Alle inhoud op deze site, inclusief tekst, afbeeldingen en andere materialen, is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gekopieerd, verspreid of gewijzigd zonder onze schriftelijke toestemming. Hoewel we streven naar nauwkeurigheid, bieden we geen garantie voor de juistheid van de informatie op deze site en aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van het gebruik ervan.