Onze producten ontwikkelen wij zelf van begin tot eind. Dat vraagt een innovatieve blik, veel snelheid, schakelen en een flinke drive. Om de productontwikkeling én ons onderscheidend vermogen extra kracht bij te zetten hebben wij een aantal uitdagende stages ontwikkeld.

We nodigen jou uit om bij ons te komen leren!

Kwaliteit evaluatie/benchmark


Ontwikkeling kwaliteits prototol


Nieuwe bestrijder in de kas


Post harvest/verpakken

We bieden stage plekken aan voor korte (12 weken) en afstudeer of onderzoeksprojecten voor langere duur, in overleg met jou, je opleiding en coordinator.

Onze stages zijn geschikt voor MBO, HBO of WO studenten, afhankelijk van je studierichting en het onderwerp. Mocht je meer willen weten over de stagetitels die hierboven genoemd staan, neem dan even contact met ons op. We sturen je dan een uitgebreidere beschrijving toe zodat je goed kunt nagaan of deze stage iets voor jou is.

Neem contact met ons op.

Open sollicitatie

Ben je enthousiast , maar heb je andere wensen en kwaliteiten dan onze in onze huidige stages genoemd worden? Leuk! Hier worden wij heel enthousiast van.

Mail ons in dat geval je CV en een korte motivatie, dat mag in brief maar ook per videoboodschap. Het is voor ons wel belangrijk dat je in je motivatie aan geeft welke opleiding je doet, waar je interesses liggen, waarom je graag bij ons wilt komen stage lopen en in welke periode je stage plaats zal vinden.

Vertel je ook iets over hobby's? Interesses? Je onverwachte link met insecten?